Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve horoz görmek

Rüyada kedi ve horoz görmek

Rüyada kedi ve horoz görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kedi ve horoz gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada kedi ve horoz görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, rütbesinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada horoz ısırdığını görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş horoz görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada horoz kavgası görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada horozla tavuk görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada büyük horoz görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Rüyada horoz kesmek yemek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Rüyada denizli horozu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments