Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek hakim görmek

Rüyada erkek hakim görmek

Rüyada erkek hakim görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayır ve bereketin artmasına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek hakim gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada erkek hakim görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, onlarla arasının açılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hakim kıyafeti giymek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bayan hakim görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada hakim ve avukat görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Rüyada hakimler görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, moralinin yükseleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada mahkemede hakim görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hakim savcı görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılana hakim olmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments