Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana hakim olmak

Rüyada yılana hakim olmak

Rüyada yılana hakim olmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, dualarının karşılığını alacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yılana hakim olmak gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Rüyada yılana hakim olmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hakim kıyafeti giymek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hakimler görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hakim mahkeme görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.

Rüyada hakimle konuşmak attığı her adımı düşüneceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Rüyada savcı ve hakim görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments