Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede hakim görmek

Rüyada mahkemede hakim görmek

Rüyada mahkemede hakim görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede hakim gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada mahkemede hakim görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada hakim mahkeme görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek hakim görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan hakim görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakim savcı görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendine hakim olmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerinin ters gideceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada tanıdık hakim görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, günah işleyeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments