Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim ve avukat görmek

Rüyada hakim ve avukat görmek

Rüyada hakim ve avukat görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada hakim ve avukat gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada hakim ve avukat görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada avukatla konuşmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat arkadaşını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Rüyada boşanma avukatı görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlü avukat görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments