Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek erkeği öpmek

Rüyada erkek erkeği öpmek

Rüyada erkek erkeği öpmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, gelirinin çoğalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Rüyada erkek kuzenini öpmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalettir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kadını öpmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada evli erkeği öpmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek kasasının ağırlaşacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments