Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını cima ederken görmek

Rüyada başkasını cima ederken görmek

Rüyada başkasını cima ederken görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını cima ederken gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada başkasını cima ederken görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada cima edenleri görmek kem gözlere geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle cima etmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada eşiyle cima etmek işinde büyük başarılar alacağına, iş hayatında başarılı olmaya, atılan adımların başarıya çıkacağına işarettir.

Rüyada ölüyle cima etmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cima görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada köpekle cima etmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada cima olmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments