Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle cima etmek

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, refahının ve varlığının artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada babayla cima etmek mevki kaybına uğrayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle cima etmek malının ve parasının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kadın kadına cima etmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle cima etmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada anneyle cima etmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada ölüyle cima etmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya inanılır.

Rüyada cima görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments