Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek elinden tutmak

Rüyada erkek elinden tutmak

Rüyada erkek elinden tutmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada erkek elinden tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada erkek elinden tutmak büyük bir kazanca sahip olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının elinden tutmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Rüyada birini elinden tutmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin elinden tutmak tamamen içine kapanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments