Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin elinden tutmak

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Rüyada bayan elinden tutmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin elinden tutmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinden tutmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının elinden tutmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments