Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elinden tutmak

Rüyada erkeğin elinden tutmak

Rüyada erkeğin elinden tutmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, geçim derdine gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak bereketin ve verimin çoğalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek elinden tutmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının elinden tutmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evliyanın elinden tutmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments