Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elinden tutmak

Rüyada birini elinden tutmak

Rüyada birini elinden tutmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına inanılır.

Rüyada birini elinden tutmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada askerin elinden tutmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, güzel günler görüleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyanın elinden tutmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, maddi durumun düzeleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elinden tutmak ekmeğinin çoğalacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden tutmak büyük ferahlık yaşayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin elinden tutmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments