Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elinden tutmak

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak belli bir kazanç elde edileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işarettir.

Rüyada erkek elinden tutmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok zengin olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan elinden tutmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada anne elinden tutmak en küçük sorunda parlayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada annenin elinden tutmak kötü günleri geride bırakacağına, verimin ve bereketin geleceğine, inancının zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak makam sahibi olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments