Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek dudağı görmek

Rüyada erkek dudağı görmek

Rüyada erkek dudağı görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, büyük paralara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek dudağı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek yanlış kararlar vereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, acı tecrübeler edineceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek vefa göstereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments