Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek huzur içinde yaşayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, girilen yolda zarar edileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments