Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını tokatlamak

Rüyada başkasını tokatlamak

Rüyada başkasını tokatlamak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, şansın döneceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yeni bir araba satın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını tokatlamak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada adam tokatlamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tokatlamak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, aşık olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini tokatlamak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bebek tokatlamak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını tokatlamak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments