Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek birini öpmek

Rüyada erkek birini öpmek

Rüyada erkek birini öpmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaşam standartlarının artacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek birini öpmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet eder.

Rüyada erkek elini öpmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek giderileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek işlerinin baltalanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşini öpmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli erkeği öpmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada başka bir erkeği öpmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments