Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeği öpmek

Rüyada sevdiği erkeği öpmek

Rüyada sevdiği erkeği öpmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek bir organizasyona katılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek onlardan hayırsızlık göreceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments