Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkeği öpmek

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek öpmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeği öpmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek bolluğun ve bereketin geleceğine, rızkından olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadın öpmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı adamı öpmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadını öpmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birini öpmek çok büyük zorluklar çekeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments