Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tabutu taşımak

Rüyada ölü tabutu taşımak

Rüyada ölü tabutu taşımak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarından arınacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak yaşamın belli bir düzene oturacağına, yoksul için zenginliğe, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Rüyada ölü tabutu taşımak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak hayatının karışacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada annenin tabutunu taşımak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tabutu taşımak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu taşımak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments