Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla enseden vurulmak

Rüyada silahla enseden vurulmak

Rüyada silahla enseden vurulmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla enseden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada silahla enseden vurulmak çok güzel adımlar atılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada enseden vurulmak ondan faydalanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ensede saç görmek çok rahat edeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada ensede yara görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, şansın döneceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Rüyada enseden öpülmek imkânlarının da genişleyeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Rüyada enseden öpmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kıllı ense görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments