Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın ve bebek görmek

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek daha fazla para kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın ve bebek gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek birikmiş parasının olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, iyiliğe ve güzelliğe, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments