Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın bebeğini görmek

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın bebeğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek hak ve din yolunu bırakacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bereketli işlere gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek derde ve kedere düşeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalettir.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek kurulu düzenin bozulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, dinde bilginleşeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments