Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının bebeğini görmek

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, hasretlerin biteceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının bebeğini gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek ağız tadının yerinde kalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments