Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak refaha erileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çoluk çocuğa karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, elinin darlaşacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşın aldattığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının aldattığını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın seni aldattığını görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments