Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, canın derdine düşeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek strese gireceğine, çok zengin olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek düzenin kurulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments