Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının seni bıçakladığını görmek hasret içinde kalacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, garanti olacak makama oturacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalettir.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments