Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni kurtardığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının seni bıçakladığını görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments