Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments