Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, hayırlı işler yapacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak düşünceli ve dalgın olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini tutmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın elini tutmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments