Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın elini tutmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının elini tutmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments