Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek bolluk içine olacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek maddi imkânlarının artacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments