Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek düşmanından uzak olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, amaçlarına ulaşacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek emeğinden hayır göreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments