Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek sevdiği insana kavuşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments