Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, başka alanlara yöneleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek zarar göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments