Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek kazançtan yana kara geçeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek hayaller kurulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, zenginlik kazanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, tövbe etmeye, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments