Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgede kan görmek

Rüyada özel bölgede kan görmek

Rüyada özel bölgede kan görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, darlığa düşeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kan gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Rüyada özel bölgede kan görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, girişimlerde bulunacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel bölge temizlemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek hastalıklarının son bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, temize çıkacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada özel bölgede kıl görmek yeteneklerini geliştirmeye, ağız tadının bozulmayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel bölge kıl görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments