Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek gereken sabrı göstereceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işarettir.

Rüyada erkek mahrem yerini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, harcama gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün mahrem yerini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada mahrem yeri traş etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin mahrem yerini görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, işinde terfi alacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini yıkamak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments