Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada na mahrem yerini görmek

Rüyada na mahrem yerini görmek

Rüyada na mahrem yerini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde aksama olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada na mahrem yerini gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin mahrem yerini görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada mahrem yeri traş etmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek pişman olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kazancının da azalacağına yorulur.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments