Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kol saati görmek

Rüyada birden fazla kol saati görmek

Rüyada birden fazla kol saati görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, pek çok olumlu gelişmelere, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kol saati gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla saat görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla insan öldürmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla hortum görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak görmek huzurunun kaçacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kuran görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments