Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saati görmek

Rüyada altın kol saati görmek

Rüyada altın kol saati görmek iyilik görüleceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada altın kol saati gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Rüyada altın kol saat görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın kol saat takmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalettir.

Rüyada altın kol saati bulmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kolunda altın saat görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments