Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek şansının bahtının açılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ferahlığa çıkacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işaret eder.

Rüyada kadını dövmek geçiminin zorlaşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada bir kadın dövmek yenileneceğine ve can bulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını dövmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, karşılıksız bırakmayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulur.

Rüyada kadın dövmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments