Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını dövmek

Rüyada hamile kadını dövmek

Rüyada hamile kadını dövmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını dövmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada hamile kadını dövmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadın dövmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına tabir olunur.

Rüyada hamile dövmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile birini dövmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını dövmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments