Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli etek giymek

Rüyada dantelli etek giymek

Rüyada dantelli etek giymek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada dantelli etek giymek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel etek görmek bütçesinin genişleyeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada dantel elbise giymek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada dantelli elbise giymek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dantel gelinlik giymek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments