Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı gelinlik giymek

Rüyada türbanlı gelinlik giymek

Rüyada türbanlı gelinlik giymek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorunların son bulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek zorlukların aşılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin olmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada birini türbanlı görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı birini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, maddi gücünün katlanacağına delalettir.

Rüyada türbanı çıkarmak sonunda maddi zarara gireceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada erkeği türbanlı görmek çok başarılı işlere imza atacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments