Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini türbanlı görmek

Rüyada birini türbanlı görmek

Rüyada birini türbanlı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yolunda gideceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini türbanlı gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada kendini türbansız görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada mavi türban görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, borçlanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türban görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını türbanlı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada türbana girmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işsizseniz işe gireceğinize işaret eder.

Rüyada yeşil türban takmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı türban görmek karalar bağlayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments