Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor sümbül koklamak

Rüyada mor sümbül koklamak

Rüyada mor sümbül koklamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iyileşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rahat bir nefes alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada mor sümbül koklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada mor sümbül koklamak verimli işlere gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor sümbül toplamak elinize para geçeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor sümbül görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sümbül görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sümbül görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dünya mallarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümbül tarlası görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümbül soğanı görmek kendini her konuda geliştireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sümbül efendiyi görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments