Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot koklamak

Rüyada ot koklamak

Rüyada ot koklamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ot koklamak gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada ot koklamak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kabeyi koklamak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal koklamak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada lale koklamak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret eder.

Rüyada gül kokladığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalettir.

Rüyada saçı koklamak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceket koklamak bir sebeple çok zorlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments