Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şampuan koklamak

Rüyada şampuan koklamak

Rüyada şampuan koklamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şampuan koklamak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada şampuan koklamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulur.

Rüyada şampuan satın aldığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada şampuanla yıkanmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aylık gelirinin artacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabun şampuan görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Rüyada şampuan satın almak güç ve kudret kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Rüyada şampuan almak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada şampuan yemek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada bebek şampuani görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments