Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek gibi olmak

Rüyada erkek gibi olmak

Rüyada erkek gibi olmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, neşe içinde olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Rüyada kadını erkek gibi görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kadın gibi erkek görmek her zaman el üstünde tutulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların biteceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulur.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gibi namaz kılmak verdiği sözleri tutacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments